Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pć 365 Dagar - Kuala Lumpur - HĂ€lsning frĂ„n KL!
Sundström Travel Logo

Kuala Lumpur - HÀlsning frÄn KL!


Malaysia (Kuala Lumpur) 2006-09-17

Detta blir den nÀst sista storyn frÄn vÄr Jorden Runt pÄ 365 dagars resa. Den allra sista tÀnkte vi skriva med hjÀlp av Er, alla vÄra vÀnner och lÀsare!!

Just nu befinner vi oss i Kuala Lumpur igen efter nÄgra riktigt hÀrliga slappdagar i Khao Lak. För första gÄngen pÄ ett Är kan vi shoppa utan att tÀnka pÄ hur vi skall kunna fÄ med oss grejorna - ny resvÀska Àr inhandlad!!

Vi gillar Kuala Lumpur skarpt och att tillbringa nÄgra dagar hÀr Àr som vanligt fantastiskt och vi kan Àn en gÄng konstatera att vi inte kommer att hinna Äka upp i Petronas Twin Towers!! Dagarna bara springer i vÀg.

Tack Maj-Lis och Alvar för denna mysmorgon! Klicka för större bild.Eva passar pĂ„ att fira sin 50-Ă„rs dag ÄNNU en gĂ„ng!!! Sista (!?) gĂ„ngen innan nĂ€sta födelsedag i Dec....Tack snĂ€lla Majlis och Alvar (SvĂ€rmor och SvĂ€rfar) för uppgradering av hotellrum (med egen PC och STORT rum), Spansk "Roomservice"-middag med en flaska Argentinsk Malbec och framför allt en underbar Champagnefrukost pĂ„ sĂ€ngen!!

Vi fÄr Àven lite tid att mentalt och praktiskt förbereda oss för hemresan som sker pÄ tisdag och livet efter resan. Det skall erkÀnnas att det kÀnns lite underligt att komma hem igen efter ett helt Är pÄ resandes fot. För att göra vÄrt ÄterintrÀde till detta liv lite lÀttare har vi gjort en lite förlÀngning av vÄr resa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kanske Àr vi inte riktigt kloka men som vi har sagt sÄ mÄnga gÄnger - man lever bara en gÄng - sÄ nÀr timingen med vinskörden hos Thierry och Estelle i Pommard, Bourgogne visade sig vara perfekt och vi alltid drömt om att fÄ delta i arbetet med vinskörden sÄ blir det nu sÄ att vi Äker till Frankrike pÄ onsdag eftermiddag (vi landar frÄn KL/Singapore/London/Arlanda pÄ onsdag förmiddag!!!). NÄja, vi hinner förhoppningsvis med en lunch med Anders förÀldrar och Sophie med pojkvÀnnen Jonas i TÀby innan vi blir skjutsade till Skavsta för flyg söderut med Ryanair till Paris.

Mer detaljer frÄn den resan kommer i en annan resebok (Wine harvest in France) som vi lÀgger upp om nÄgra dagar!! Vi kopierar dig sÄ att du kan ta del av denna lilla förlÀngning av resan ocksÄ.

MÄnga kramar frÄn era Professionella Turister som snart pÄbörjar resan hemÄt!!

EvAnders

Bilder