Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pŚ 365 Dagar - Zoo Luj√°n - Eva tar hand om lejon och tigrar - a close encounter!!!
SundstrŲm Travel Logo

Zoo Luj√°n - Eva tar hand om lejon och tigrar - a close encounter!!!


Ecuador (Quito) 2005-11-23

Nu har vi anlänt till Quito i Ecuador och skall på fredag ta oss ut till Galapagos för att uppleva naturen och djurlivet på dessa öar - det skall bli riktigt spännande att komma djuren så nära i dessa naturliga miljö.

Inte riktigt vad vi fick uppleva på Zoo Luján sista dagen i Buenos Aires, lite blandade känslor men det är klart det var spännande att få komma lejonen och tigrarna så nära in på livet. Det lär vara en av få djurparker där människan får komma i så nära kontakt med djuren.

Eva kanske gör som Sophie, dvs. börjar jobba med djur när hon kommer hem - vem vet?? Hon blev i alla fall väldigt förtjust i den lilla apan. Kan man ha en apa på Kopparvägen månntro?

Quito är en mysig stad, betydligt mindre än Buenos Aires, Rio de Janeiro och Sao Paulo och det märks att vi kommit till en annan livsstil. Det skall bli spännande att uppleva både Ecuador och Peru den närmaste månaden.

Kramar/EvAnders

Bilder