Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/25/2015025/sundstromtravel.se/public_html/db.php on line 27 Jorden Runt pć 365 Dagar - Om EvAnders
Sundström Travel Logo

Om EvAndersVi, Eva och Anders Sundström Àven kallade EvAnders, ett par reslystna "ungdomar" i vÄra bÀsta Är ursprungligen frÄn TÀby, Stockholm, bestÀmde oss för att stoppa in en kÀpp i ekorrhjulet och förverkliga vÄr dröm.SÄ hÀr glada Àr man om man Àtit black pepper crab i Singapore och Àr pÄ hemvÀg efter 365 dagar pÄ resandes fot! Klicka pÄ bilden för större bild.

Vi hade modet att ta ett Ärs timeout frÄn vÄra arbeten för att resa Jorden Runt pÄ 365 dagar (som blev 382 dagar!) under mottot - "Man lever bara en gÄng", under 2005 och 2006.

Vi gillar att resa och har under Ärens lopp rest en hel del och lÀnge drömt om att slÀppa allt och ge oss ut pÄ en riktig lÄngresa. Nu har vi gjort det och det var helt fantastiskt!!

Vi hoppas att du fÄr inspiration av att lÀsa vÄra reseberÀttelser och att ta del de erfarenheter vi fÄtt om förberedelsearbetet och hur det Àr att komma hem till Sverige efter en sÄdan lÄng resa.

PÄ den hÀr hemsidan har vi samlat vÄra 65 reseberÀttelser som vi skrev under resans gÄng samt ett bildgalleri med nÄgra av de cirka 6 000 foton vi tog. Genom vÄra reseberÀttelser som vi publicerade under resan pÄ minTur höll vi kontakt med familj, vÀnner och bekanta. Vill du ocksÄ göra din egen hemsida av din reseblogg - se hÀr!

HÀr finns ocksÄ information om vad det innebÀr att göra ett Career break och information om de tjÀnster vi erbjuder pÄ Sundström Travel samt en hel del tips för dig som skall ut pÄ ditt livs Àventyr.

Vi besöker företag och organisationer och berÀttar om hur det Àr att vÄga slÀppa taget och vÄra upplevelser under resan och hur det Àr att komma hem - lÀs mer hÀr.

Drömmar Àr till för att förverkligas sÄ se SundstromTravel.se som en inspirationskÀlla för Dina resedrömmar "mitt i livet".

VĂ€lkommen!