Sundström Travel Logo

Om EvAndersVi, Eva och Anders Sundström även kallade EvAnders, ett par reslystna "ungdomar" i våra bästa år ursprungligen från Täby, Stockholm, bestämde oss för att stoppa in en käpp i ekorrhjulet och förverkliga vår dröm.Så här glada är man om man ätit black pepper crab i Singapore och är på hemväg efter 365 dagar på resandes fot! Klicka på bilden för större bild.

Vi hade modet att ta ett års timeout från våra arbeten för att resa Jorden Runt på 365 dagar (som blev 382 dagar!) under mottot - "Man lever bara en gång", under 2005 och 2006.

Vi gillar att resa och har under årens lopp rest en hel del och länge drömt om att släppa allt och ge oss ut på en riktig långresa. Nu har vi gjort det och det var helt fantastiskt!!

Vi hoppas att du får inspiration av att läsa våra reseberättelser och att ta del de erfarenheter vi fått om förberedelsearbetet och hur det är att komma hem till Sverige efter en sådan lång resa.

På den här hemsidan har vi samlat våra 65 reseberättelser som vi skrev under resans gång samt ett bildgalleri med några av de cirka 6 000 foton vi tog. Genom våra reseberättelser som vi publicerade under resan på minTur höll vi kontakt med familj, vänner och bekanta. Vill du också göra din egen hemsida av din reseblogg - se här!

Här finns också information om vad det innebär att göra ett Career break och information om de tjänster vi erbjuder på Sundström Travel samt en hel del tips för dig som skall ut på ditt livs äventyr.

Vi besöker företag och organisationer och berättar om hur det är att våga släppa taget och våra upplevelser under resan och hur det är att komma hem - läs mer här.

Drömmar är till för att förverkligas så se SundstromTravel.se som en inspirationskälla för Dina resedrömmar "mitt i livet".

Välkommen!