Sundström Travel Logo

Sundström Travel


En Huli Wigman kommer för att prata med oss på en marknad utanför Tari, Southern Highlands, Papua Nya Guinea. Klicka på bilden för att förstora.Vi tycker verkligen om att resa vilket förhoppningsvis framgår av denna hemsida. Vi är relativt aktiva på de reseforum som finns och försöka hjälpa resenärer med svar på frågor och allehanda tips.

Vi har även organiserat resor till Malaysia, Singapore, Thailand, Frankrike, Portugal, Skottland och Irland i privat regi för vänner och bekanta, där vi primärt agerat som organisatörer och fixare.

För den "lite äldre enerationen" erbjuder vi, baserat på våra erfarenheter från vår Jorden Runt-resa i "mogen ålder" och vårt "uppbrott" en Coach och konsulttjänst för dig som planerar att göra ett Career Break eller projekterar en längre resa och som behöver lite hjälp på vägen.

En uppsägning behöver inte alltid vara negativt utan kan t.ex. ge en fantastisk möjlighet att göra något man alltid fantiserat om och ge en chans att förverkliga en dröm. Vi håller inspirationsföredrag på företag och hos organisationer som vill coacha sina anställda med alternativa synsätt på uppkomna situationer vid större personalförändringar.

Informationen finns oftast någonstans på Internet men den begränsade faktorn är oftast DIN EGEN TID. Vår affärsidé är att bistå med information och kunskap så att du går från tanke till handling.

Några av de restips vi gärna delar med oss finner du här.